Az igazán gondtalan otthon titka !

A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya

hir 3

bővebben

A 2019-es év jelentős változásokat hozott a tetőrendszerek piacán. Idén a 165 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező BMI Group továbbra is működik Európa vezető tetőfedő rendszerek és szigetelőanyagok gyártója részeként, két ismert magyar márka, a magas tetős megoldásokat kínáló BMI Bramac és a BMI Villas részeként. , amely a lapos tetőkre szakosodott. A nemzetközi szakmai háttér a megújulás lehetőségét is magával hozta.’

A BMI Bramac újdonságainak 2019-ben fontos iránya, hogy a technológiát – amelyet korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékekhez – például a Protector felülethez használtak – már a szokásos tetőcserepek biztosítanak. Az új portfólió különleges része az egyedülálló Star tetőcserép család, amely egyesíti a betoncserepek kedvező tulajdonságait egy olyan felülettel, amely eddig csak a kerámia burkolólapokra jellemző. Az új tetőcserép szendvics technológia alkalmazásával készül, amelynek lényege, hogy az erős beton burkolattestre egy réteg cementpasztát visznek fel, amelyet speciális bevonattal borítanak, így tökéletesen sima, fényes cserépfelület jön létre. Ezenkívül a Tegalit Star tetőcserepek orrszakasza, amely a cserép esztétikailag kritikus része, ugyanazt a felületkezelést kapja, biztosítva a tető minden pontjának kiváló védelmét és tartósságát, valamint a színstabilitást extrém időjárási körülmények között is .

A márka fontos célja, hogy képes legyen az ügyfél fejével gondolkodni és reagálni a házakkal és ezáltal a tetőkkel kapcsolatos megváltozott elvárásokra. A hosszú távú garancia – a tetőcserépre 30 év – az alap, de legalább annyira fontos, hogy megoldást kínáljon minden egyedi igényre. A mai otthon multifunkcionálissá vált: a házunk nappali egyben a moziterem is, az alagsorban van tornaterem, laptopról dolgozunk a terasz nyugalmában, máskor több tucat gyereket látunk vendégül babatáskán. Sőt, nem ritka, hogy az alagsorban úszómedencét telepítenek, a tetőtérben pedig szaunát építenek. Miért tesszük mindezt? Mivel lakókörnyezetünk kialakítása már nem egységes, mint régen, és ezek a lehetőségek mindenki számára elérhetőek és működőképesek.