Technológia

 Tesla ház szerkezete !

Egy alternatív építési technológiával dolgozunk mellyel sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudunk házakat építeni Magyarországon. Ezek az epitesi elemmekben egyszerre a hőszigetelés, páraáteresztés , hangszigetelés, s hő megtartás mellett a masszív statikai szilárdság is megtalálható ! Ez az építőiparban a legkorszerűbb hibrid technológia mely környezetkímélő anyagokból van előállítva .

Részletes informaciós menü

Tesla Tec Okos ház technológia

    ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Technológia
Technológia

Napelem technológia

Nyáron, 30-40 fokos magas hőmérsékleten a napelemek nagyon felmelegedhetnek, csökkentve teljesítményüket.  A magas hőmérséklet nem befolyásolja a Tesla Tec napelemek teljesítményét.  A TESLA Tec rendszere télen is ki tudja használni  a kevés napfényt. Az ilyen típusú napelemek hatékonyan tudják felhasználni a felhős időben keletkező szórt fényt, vagyis folyamatos energiát termelnek.

A TESLA Tec   megújuló energia felhasználási szisztémával építi kulcsrakész házait.

TESLA Fűtéstechnológia

A TESLA kazán, indukciós Technológiájával melegvizet keringet a ház speciális alumínium radiátorokkal felszerelt hálózatában. A rendszer a melegvíz ellátást is biztosítja. Lehetőségünk van még modernebb és praktikusabb megoldást is ajánlani, mely rendszer esetében elektromos, WIFI -távvezérelhető, a radiátorok beépülnek a falakba, padlókba képekbe rejtett infrasugárzó termelik a ház melegét. Ez a rendkívül hatékony technológia, helységenkénti hőmérséklet szabályozóval rendelkezik. Az Elektromos fűtés hatásfoka általában 100%. Ez  a korszerű elektromos radiátor fejlett szabályzó elektronikával van ellátva, így magas szintű komfortérzetet biztosít. Az energia szükségletet napelemek biztosítják.

 Ez a modern TESLA elektromos fűtésrendeszer  hatékonysága ellenére nem költségesebb mint a hagyomásnyos fűtés, sőt a napelemes rendszer miatt szinte nulla költséggel üzemeltethető.

Az Internet népszerűsítésével mindezen tevékenységek távvezérlése vagy felügyelete szükségessé vált, és a modern zónavezérlés és fűtésszabályozás ehhez teljes mértékben igazodott. A rendszer összes fontos paramétere megjeleníthető az asztali számítógépek, laptopok, táblagépek és még az okostelefonok kijelzőjén is. Egy kattintással kapcsolhatja az épület felszerelését, vagy megnövelheti a szoba hőmérsékletét.

Technológia
Technológia

Organikus növénytermesztés otthonában

A hidroponika növénytermesztési módszer, nem a hagyományos módon nyeri a tápanyagot. Nem a talajban nő hanem perlit, kavics, agyaggolyó kőzetgyapot alapon. A rendszer speciális úton adagolja  a szükséges növényi tápoldatot. Megfelelő fényszabályzó rendszer felelős a természetes fényhatás eléréséért. A növények a konyha díszeként organikus környezetben nevelkednek, kártevő és vegyianyag mentes környezetben.

Előnyei:

 • nem kell termőtalaj
 • valamennyi, talajápolással kapcsolatos munka szükségtelen
 • a talajból eredő kórokozóktól, kártevőtől mentes
 • az alkalmazott gyökérrögzítő közegek fertőzésmentesek,
 • könnyebben és olcsóbban biztosítható a gyökér és környezetének optimális hőmérséklete
 • könnyebben biztosítható az optimális víz- és tápanyag-ellátottság a növény számára
 • a víz- és tápanyag-adagolás jól automatizálható,
 • csökkenthető a szubjektív emberi tényező szerepe
 • korábbi érés
 • jobb minőség és nagyobb termésátlag érhető el
 • az előállított termék káros anyagoktól mentes

Biztonsági rendszerek

Az intelligens házrendszerek fontos alapterülete a biztonságtechnika. A kamerarendszer és a riasztórendszer együttesen alkotja a védelmet. A térfigyelő kamerarendszer fejlettsége lehetővé teszi a lakossági használatát. Az IP-kamerák használatát javasoljuk az épületautomatizálási rendszerekhez. Az IP kamerák olyan digitális kamerák, amelyek az Internet Protocol (IP) protokollt használják adatátvitelre. A hagyományos biztonsági kamerákkal (CCTV) ellentétben az IP hálózathoz csatlakozva képesek kommunikálni a felhasználó eszközeivel.Építési költségeik valamivel magasabbak de előnye, hogy az IP kamera rendszer az internet segítségével a világ bármely pontjára továbbíthatja a képeket, jelzéseket. Az IP kamera képét integráljuk az okosotthon rendszerünkbe, nincs szükség külön telefonos alkalmazás, számítógépes szoftver vagy weboldal megnyitására, mert képeik az okosotthon központon keresztül is láthatók. Ezen felül akár valós idejű képeket is nézhetünk passzívházunkról. Az IP kamerák köre nagyon széles,így sok féle tipus közül választahtunk kül és beltéri módozatban is. Népszerű a rejtett, vagy alig észrevehető változat is. Az IP kamerák képminősége jobb mint az Analóg kameráké. IP-kamerák esetén a felbontás akár 29 megapixel is lehet. A magasabb megapixeles érték nagyobb terület beláthatóságát  biztosíthatja, és megkönnyítheti a későbbi visszakeresési eredményeket. A csúcskategóriás IP-kamerarendszerek esetében egyes modellek alkalmasak kétirányú hangátvitelre, SD-kártyán való rögzítésére. Nem kell a kábelezéssel bajlódni. IP kamerarendszer kiépítésével létrehozhatunk egy önálló működési rendszert, majd integrálhatjuk azt egy független intelligens ház rendszerébe.

Technológia